Location icon
Hengelo
company icon
ExplainiT
Agenda Icon
Directly
suitcase icon
watch icon
Fulltime

Brandmarketeer B2B2C

We zijn op zoek naar een ervaren brandmarketeer om ons B2B-marketingteam te versterken. We zijn opzoek naar een marketeer die een sterke achtergrond heeft in B2B-marketing, brandmarketing en communicatie en een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle merkstrategieën.

Apply!

THE JOB

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een ervaren brandmarketeer om ons B2B-marketingteam te versterken. We zijn opzoek naar een marketeer die een sterke achtergrond heeft in B2B-marketing, brandmarketing en communicatie en een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle merkstrategieën. Als brandmarketeer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van merk strategieën die de groei van onze organisaties stimuleren, de merkbekendheid vergroten en de betrokkenheid van klanten verhogen. Je zal als onderdeel van het marketingteam nauw samenwerken met ons sales- en customer succes team om ervoor te zorgen dat onze brand-inspanningen aansluiten bij onze organisatiedoelstellingen.

Belangrijkste verantwoordelijkheden

 • Ontwikkelen en uitvoeren van uitgebreide B2B-merkstrategieën om onze marktpositie te versterken en groei te stimuleren.
 • Samenwerken met het sales- en customer succes team om communicatie uitingen te ontwikkelen die aansluit bij onze organisatiedoelstellingen en aansluit bij onze doelgroep.
 • Ontwikkelen en beheren van marketingcampagnes om ons merk, onze producten en diensten te promoten via verschillende kanalen (digitaal, evenementen, seminars, etc.).
 • Meten en rapporteren van de effectiviteit van merkmarketingcampagnes en -initiatieven, en strategieën aanpassen indien nodig.
 • Opbouwen en onderhouden van de belangrijkste social media kanalen.
 • Opbouwen en onderhouden van marketing lead lijsten (subscribers, suspects, leads).

Kwalificaties

 • HBO/WO diploma in Marketing, Communicatie of een gerelateerd veld.
 • Minimaal 2 jaar ervaring in B2B-merkmarketing, met een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle merkstrategieën.
 • Sterk begrip van B2B-marketingprincipes en -tactieken.
 • Uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden, met het vermogen om overtuigende berichtgeving te ontwikkelen en te leveren die aansluit bij de taal van de klant
 • Sterke analytische vaardigheden, met het vermogen om data te gebruiken om marketingbeslissingen te nemen.
 • Je neemt initiatief en verantwoordelijkheid.  

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamische, ambitieuze, open en informele organisatie met leuke collega’s. We organiseren jaarlijkse interne biljart en dart toernooien. Daarnaast bieden wij een passend salaris, prima persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden. De arbeidsomvang voor deze functie bedraagt 40 uur per week.

Solliciteren?

Enthousiast? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Luuk IJland 088 – 122 55 88. Je sollicitatie kun je sturen naar hrm@explainit.nl

Become our newest

Brandmarketeer B2B2C

Message us and we will get back to you!

Thank you! Your submission has been received.

We will contact you as soon as possible
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Please refresh the page and try again.

the office

Enjoy the green area surrounding the office

Invinitiv icon

Relax during getaways

Invinitiv icon

Play pool with colleagues

Invinitiv icon

Use the Creative Studio for multimedia purposes

Invinitiv icon

Aim for the bull and impress your colleagues

Invinitiv icon

Enjoy our spacious office

Invinitiv icon

Use professional meeting rooms

Invinitiv icon

Appreciate the nature around the office

Invinitiv icon