Location icon
Hengelo
company icon
ExplainiT
Agenda Icon
Directly
suitcase icon
Marketing
watch icon
32-40

Brand Marketeer

We zijn op zoek naar een ervaren brandmarketeer om ons B2B-marketingteam te versterken. We zijn opzoek naar een marketeer die een sterke achtergrond heeft in B2B-marketing, brand marketing en communicatie en een bewezen staat van dienst in het ontwikkelen en uitvoeren van succesvolle merkstrategieën.

Apply!

THE JOB

Functieomschrijving

Bij INVINITIV zoeken we een ervaren brand marketeer met een sterke B2B-achtergrond, gepassioneerd in het ontwikkelen en beheren van marktstrategieën voor ExplainiT en SelfGuide. Als brand marketeer ben je verantwoordelijk voor het creëren en implementeren van merkstrategieën die onze organisatie laten groeien, de merkbekendheid vergroten en de betrokkenheid van klanten verhogen. Je werkt nauw samen met het marketingteam, sales, customer success, UX en het management om ervoor te zorgen dat onze initiatieven aansluiten op de organisatiedoelstellingen.

Belangrijkste verantwoordelijkheden:

  • Ontwikkelen en uitvoeren van robuuste B2B-merkstrategieën ter versterking van onze marktpositie en stimulering van groei.
  • Samenwerken met teams zoals marketing, sales, customer success, UX en management voor doelgerichte communicatie die onze organisatiedoelen ondersteunt en de doelgroep aanspreekt.
  • Opzetten, coördineren en beheren van marketingactiviteiten zoals webinars, evenementen, seminars en beurzen ter bevordering van onze merkidentiteit en producten/diensten.
  • Onderhouden  en uitbreiden van onze voornaamste social mediakanalen, zoals LinkedIn en Facebook.

Kwalificaties

De ideale kandidaat is proactief, resultaatgericht en beschikt over:

  • Een afgeronde HBO/WO-opleiding in Marketing, Communicatie of een vergelijkbaar veld.
  • Minimaal  2 jaar ervaring in B2B-merkmarketing met bewezen successen in het ontwikkelen en uitvoeren van effectieve merkstrategieën.
  • Diepgaand begrip en toepassing van B2B-marketingprincipes zoals klantreizen, waarde proposities en doelgroepen.
  • Ruime ervaring in het beheren en versterken van merken op social media platforms zoals LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram.
  • Uitstekende communicatievaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, met het vermogen om overtuigende berichten te ontwikkelen die aansluiten bij de     klant.
  • Een actieve houding en het vermogen om op de voorgrond te treden en initiatief te nemen.  

Ons aanbod

Wij bieden een uitdagende functie binnen een dynamische, ambitieuze, open en informele organisatie met gezellige collega’s. We verwachten veel van je, maar andersom mag je ook veel van ons verwachten. Jaarlijks organiseren we verschillende bedrijfsuitjes (zoals onze bekende kerstborrel),  sportieve activiteiten(o.a. darttoernooien) en wekelijks trakteren we je op een heerlijke lunch. Daarnaast bieden wij een concurrerend salaris, prima persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden en diverse interessante secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals bijvoorbeeld hybride werken). De arbeidsomvang voor deze functie bedraagt 32-40 uur per week.

Solliciteren?

Enthousiast? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Luuk IJland 088 – 122 55 88. Je sollicitatie kun je sturen naar hrm@explainit.nl

Become our newest

Brand Marketeer

Message us and we will get back to you!

Thank you! Your submission has been received.

We will contact you as soon as possible
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Please refresh the page and try again.

the office

Enjoy the green area surrounding the office

Invinitiv icon

Relax during getaways

Invinitiv icon

Play pool with colleagues

Invinitiv icon

Use the Creative Studio for multimedia purposes

Invinitiv icon

Aim for the bull and impress your colleagues

Invinitiv icon

Enjoy our spacious office

Invinitiv icon

Use professional meeting rooms

Invinitiv icon

Appreciate the nature around the office

Invinitiv icon