Location icon
Hengelo
company icon
SelfGuide
Agenda Icon
Directly
suitcase icon
Sales / Customer Success
watch icon
Fulltime

Customer Success Consultant

SelfGuide is vanwege groei op zoek naar een Customer Success Consultant met affiniteit in salesconsultancy en daarnaast de Duitse taal uitstekend beheerst (native speaker). Als Customer Success Consultant is het jouw doel om tevreden klanten van SelfGuide te creëren en te behouden. Na een succesvolle verkoop door salesmanagement komt een klant onder jouw verantwoordelijkheid en stippel je de ideale klantreis uit, waarbij je SelfGuide implementeert, je de klant periodiek adviseert én je binnen de eigen organisatie kijkt naar continue verbeteringen in het team customer succes.

Apply!

THE JOB

Je stapt bij SelfGuide in op een mooi moment van groei. Dat betekent dat je snel operationeel moet zijn en dat je tegelijkertijd strategisch meedenkt rondom organisatie-brede vraagstukken.

Je houdt je bezig met het verzamelen van feedback en klantinzichten, waardoor jij als geen ander weet wat er nodig is om SelfGuide en de klanttevredenheid te verbeteren. Je herkent kansen voor product- en marktontwikkeling en deelt dit met de interne organisatie.  Als Customer Success Consultant werk je nauw samen met salesmanagement, marketing, UX, business development en product development. Je bent een spin in ‘t web en kent de eigen organisatieprocessen goed. Je helpt mee om de processen rondom de gehele customer journey te verbeteren. Communicatie, samenwerken en het aanbrengen van structuur zijn voor jou persoonlijke drivers.

Werkzaamheden

 • Samen met salesmanagement demo’s verzorgen voor potentiële klanten
 • Verzorgen van implementaties van SelfGuide (kick-off, follow-up & feedback sessies)
 • Verzamelen en analyseren van klantinzichten
 • Adviseren, presenteren, enthousiasmeren ten behoeve van verdere inbedding van SelfGuide bij klanten
 • Bedenken, uitwerken en implementeren van verbeteringen en optimalisaties binnen de organisatie
 • Sparringpartner voor collega’s

Profiel

 • Een afgeronde universitaire opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring. Bij voorkeur bij een IT-organisatie, of bij de vorige werkgever kennis en vaardigheden met IT opgedaan.
 • Communicatief sterk, flair, affiniteit met commercie en klantgericht.
 • Native speaker Duits
 • Ervaring met (sales) consultancy en het begeleiden van klanten of collega’s, onder andere met het geven van presentaties.
 • Een gestructureerde werkwijze en een flexibele werkhouding.
 • Je bent een échte teamspeler en kan tegelijk goed zelfstandig werken.
 • Je bent bij voorkeur woonachtig in een straal van 50 kilometer rondom Hengelo (Ov).
 • Fulltime beschikbaar (minimaal 36 uur)

Aanbod

Je krijgt bij SelfGuide alle ruimte voor ontwikkeling en ontplooiing. Onze arbeidsvoorwaarden zijn sterk concurrerend. We hebben een open en informele cultuur en onze organisatiestructuur heeft weinig hiërarchie. SelfGuide is onderdeel van de groep INVINITIV, dat naast SelfGuide bestaat uit de volgende werkmaatschappijen: The Backbone, ExplainiT en IT2IT. Allen acteren wij in het domein “Digital Solutions”. De samenwerking binnen de werkmaatschappijen richt zich altijd op verdere professionalisering en ontwikkeling van onze eigen software producten en diensten. Onze aansprekende klanten zijn actief in verschillende branches en liggen verspreid in het land. Je wordt als Customer Success Consultant uitgerust met een leaseauto, smartphone en laptop.

Informatie

Wil je inhoudelijk meer weten over deze functie, of wil je direct je interesse kenbaar maken? Neem contact op met Peter Klijndijk, 088-1225544, of mail naar peter.klijndijk@selfguide.com

Become our newest

Customer Success Consultant

Message us and we will get back to you!

Thank you! Your submission has been received.

We will contact you as soon as possible
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Please refresh the page and try again.

the office

Enjoy the green area surrounding the office

Invinitiv icon

Relax during getaways

Invinitiv icon

Play pool with colleagues

Invinitiv icon

Use the Creative Studio for multimedia purposes

Invinitiv icon

Aim for the bull and impress your colleagues

Invinitiv icon

Enjoy our spacious office

Invinitiv icon

Use professional meeting rooms

Invinitiv icon

Appreciate the nature around the office

Invinitiv icon